Sla de navigatie over
                      NOS Teletekst 235 
                                        
                                      2 
                                        
                                        
 16.10-16.25 uur   KOOK MEE MET MAX (HH)
                                        
 Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra    
 Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord.
                                        
 Salade met zoete aardappel,            
 knolselderij,makreel                   
                                        
 Huzarensalade wordt traditioneel       
 gemaakt met aardappel,(draadjes)vlees  
 en augurk.                             
                                        
 Mounir geeft er een eigen draai aan en 
 maakt hem zoete aardappel en doet er   
 makreel doorheen.Heerlijk met vers     
 brood erbij.                           
                                        
 Recept via www.MAXVandaag.nl           
   index tv 200 radio 250           MAX 
 nieuws  binnenland  buitenland  sport  
Ga terug naar de navigatie, het begin van de inhoud.